Víťazi súťaže v bowlingu za január 2024 v Športcentre Dukas: Ing. Jozef Vavrinec a pani Marianna Cabalová dominujú!

1. februára 2024

V Športcentre Dukas sme opäť raz s obrovskou radosťou vyhlasovali víťazov našej pravidelnej mesačnej bowlingovej súťaže za január 2024. Tento mesiac nám priniesol pekné výkony a sme hrdí na všetkých, ktorí sa zúčastnili.

V kategórii mužov sme mali tú česť korunovať za víťaza Ing. Jozefa Vavrinca, ktorý sympatickým výkonom dosiahol skvelých 195 bodov. Jeho precízne hody a taktika ho katapultovali na vrchol tabuľky.

Ale ani ženy nezaostávali! V kategórii žien pani Marianna Cabalová dosiahla skvelých 157 bodov. Jej bowlingové umenie a presnosť ju oprávnene urobili víťazkou tohto mesiaca.

Osobitnú pozornosť si zaslúži aj detská kategória, kde malý Timotej Foltán exceloval s počtom bodov 101. Je neskutočné vidieť mladé talenty v našom športovom centre.

Celému víťaznému triu a všetkým účastníkom by sme radi vyjadrili srdečné gratulácie! Ak patríte k víťazom, nezabudnite prísť prevziať svoje zaslúžené šampanské, ktoré vám bude slúžiť ako skvelý odmenný rituál.

Naše bowlingové súťaže sú nielen o víťazstvách, ale aj o spoločnej radosti a zážitkoch. Tešíme sa na ďalší mesiac plný vzrušujúcich súbojov na našich dráhach!